Reshjet e borës kanë vështirësuar gjendjen e rrugëve në Komunën e Drenasit. Kjo komunë u ka bërë thirrje qytetarëve për kujdes gjatë vozitjes.

“Kompania e kontraktuar për pastrimin e rrugëve është në teren dhe po përkujdeset për gjendjen e tyre.Kërkojmë nga qytetarët të kenë kujdes të shtuar dhe që veturat t’i kenë të pajisura me pajisje dimërore.”, thuhet në njoftim.

Për kërkesat e juaja lidhur me gjendjen e rrugëve, komuna ka bërë të ditura cilat janë organet mbikëqyrëse dhe numrat e telefonit të tyre, që mund t’i gjeni këtu./21Media