Kreu i diplomacisë së BE-së foli për situatën në Kosovë në Parlamentin Evropian

Kreu i diplomacisë së BE-së foli për situatën në Kosovë në Parlamentin Evropian

Josep Borrell, përfaqësuesi i lartë i ri i Bashkimit Evropian për politikë të jashtme dhe siguri ka deklaruar e nuk mund ta vizitojë Kosovën pa u themeluar Qeveria e re. Kreu i diplomacisë së BE-së i bëri këto komente në takimin e Komisionit për Punë të Jashtme të Parlamentit Evropian në një takim të përbashkët të këtij komisioni me deputetë të vendeve anëtare.