Brenda 24 orëve dy vajza raportohen të zhdukura

Policia po heton rastet

Dy vajza janë raportuar nga familjarët e tyre si persona të zhdukur.

Sipas raportit 24 orësh të Policisë së Kosovës njëri rast ka ndodhur në Mitrovicë e tjetri në Gjilan.

Qe nga 4 janari një nënë ashkalike nga Gjilani nuk e di se ku e ka vajzën. Ajo dje e kishte raportuar rastin në polici duke thënë se vajza e saj ishte larguar nga shtëpia dhe se nuk kanë njohuri për vendodhjen e saj.

Rasti tjetër është raportuar në Mitrovicë. Vajza ishte larguar nga shtëpia më 5 janar.

“Ankuesi mashkull /K Shqiptar raporton se mbesa e tij viktima femër K /Shqiptare është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vend ndodhja e saj”, ka njoftuar policia.

Sipas policisë rastet janë duke u hetuar./21Media

Back to top button