Driton Çaushi tha se Lëvizja Vetëvendosje është testuar në pushtet

Driton Çaushi tha se Lëvizja Vetëvendosje është testuar në pushtet

Driton Çaushi nga Lëvizja Vetëvendosje, sonte në CLICK tha se kjo parti është testuar në pushtet, duke thënë se ka qenë mjaftë sfiduese kjo pjesë.

Çaushi vlerësoi se i kanë realizuar premtimet që i kanë dhënë si dhe tha se kanë realizuar edhe më shumë, në një teren ku siç tha ai ka funksionuar ‘mafia e ndërtimit’, shkruan rtv21.tv

Ai tha se ajo që po shohim jo vetëm në Kosovë por edhe në botë, tha se është që drejtimi i djathtë që po tregohet i dështuar./21Media