Brengosëse: Aksidentet tragjike në trafik!? (Video)

Aktualizohet sërish siguria në rrugët e Kosovës, çka po çalon në këtë rrafsh?  

Fatkeqësia e trafikut e një ditë më parë në Koshare të Ferizajt aktualizoi sërish sigurinë në rrugët e Kosovës. Çka po çalon në këtë rrafsh? Si të zvogëlohen aksidentet dhe pasojat e tyre tragjike? (Teksti- Fitore Ademi, kamera: Vllaznim Jakupi)./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button