BTS njoftojnë se do ta kryejnë shërbimin ushtarak

BTS ‘po shpërbëhet’ në mënyrë që anëtarët e tij mund të kryejnë shërbimin ushtarak para se të performojnë.
Sipas deklaratës së tyre, ata do t’i rikthehen këngës pas përfundimit të shërbimit ushtarak.
Ata gjithashtu kanë premtuar se do të vijnë me gjëra shumë më të mira për fansat e tyre.
Anëtari i BTS, Jin do të jetë i pari që do të regjistrohet, ndërkaq anëtarët e tjerë do ta bëjnë këtë më vonë.
BTS kanë grumbulluar regjistrime të cilat do t’i lëshojnë gjatë kohës sa ata mungojnë.
BTS i sjell Koresë së Jugut afër 3.6 miliardë dollarë çdo vit dhe gjeneron 1.1 miliardë dollarë mallra – gjë që la të pikëlluar vendin.
Një në 13 turistë që vizitojnë vendin, e bëjnë këtë për shkak të grupit, bëhet e ditur në raporte./21Media

Back to top button