Moment shokues

Moment shokues

Ky është momenti shokues kur një buall hyn në një restaurant kinez dhe i përplasë me forcë një burrë dhe një grua në restaurant, ndërkohë që përplaset me karrige dhe tavolina.

Kafsha iku nga një thertore në provincën Jiangsu dhe e vëreu gruan me fustan të kuq teksa ecte rrugës.

Ajo tentoi të ikte duke hyrë brenda në një restaurant të vogël, por kafsha e ndjeku atë dhe e sulmoi atë dhe punëtorin e restaurantit.

Autoritetet lokale bëjnë të ditur se gruaja ka pasur tri qepje në gojën e saj si rezultat i incidentit. Pronari i buallit do të paguajë për trajtimin e saj./21Media