Bukuria mahnitëse dhe unike e njerëzve me albinizëm

Përmes artit të saj, fotografja Yulia Taits nxjerr në pah hijeshinë e njerëzve me albinizëm. Ajo ka publikuar 2 projekte kushtuar njerëzve me këtë gjendje të rrallë të lëkurës të quajtur Porcelain Beauty dhe Porcelain Beauty 2 .

Portretet e Yulia-s ka fotografuar bukurinë që posedojnë modele dhe përmes tyre, ajo ka inkurajuar shumë njerëz të kenë besim në lëkurën e tyre.
Më poshtë ju sjellim portretet e Julisë, të publikuara nga Bright Side, fotografi të cilat janë mjaft të mbresëlënëse./21Media
A Photographer Captures People With Albinism to Show Their Stunning and Unique Beauty
A Photographer Captures People With Albinism to Show Their Stunning and Unique Beauty
Një fotograf kap njerëzit me albinizëm për të treguar bukurinë e tyre mahnitëse dhe unike
Një fotograf kap njerëzit me albinizëm për të treguar bukurinë e tyre mahnitëse dhe unike
A Photographer Captures People With Albinism to Show Their Stunning and Unique Beauty
A Photographer Captures People With Albinism to Show Their Stunning and Unique Beauty
A Photographer Captures People With Albinism to Show Their Stunning and Unique Beauty
A Photographer Captures People With Albinism to Show Their Stunning and Unique Beauty
A Photographer Captures People With Albinism to Show Their Stunning and Unique Beauty
A Photographer Captures People With Albinism to Show Their Stunning and Unique Beauty
A Photographer Captures People With Albinism to Show Their Stunning and Unique Beauty
A Photographer Captures People With Albinism to Show Their Stunning and Unique Beauty
A Photographer Captures People With Albinism to Show Their Stunning and Unique Beauty
A Photographer Captures People With Albinism to Show Their Stunning and Unique Beauty
Një fotograf kap njerëzit me albinizëm për të treguar bukurinë e tyre mahnitëse dhe unike
Një fotograf kap njerëzit me albinizëm për të treguar bukurinë e tyre mahnitëse dhe unike
Një fotograf kap njerëzit me albinizëm për të treguar bukurinë e tyre mahnitëse dhe unike
Back to top button