Carrabreg: Homazhe në nderim të të rënëve për liri

 U organizua edhe aktivitet për dhurimin e gjakut
E nevoja për gjak në Klinika të Kosovës pothuajse është e përhershme. Një aksion për dhurimin e gjakut u organizua në fshatin Carrabreg të Deçanit. Ky aktivitet u zhvillua pas homazheve në nderim të dëshmorëve dhe të rënëve për liri./21Media

Back to top button