9 mijë lëndë priten të procedohen në Gjykatën Komerciale

Të gjitha problematikat biznesore të deponuara në Gjykatat Themelore të Kosovës do të kalojnë për trajtim në Gjykatën Komerciale, e cila edhe një muaj pritet të fillojë punën. Kryetari i kësaj gjykate, Mahir Tutuli tha se tashmë është duke u bërë rekrutimi i gjyqtarëve të rinj dhe stafit administrativ./21Media

Back to top button