Çështja e Brexit-it dhe roli i vendeve të Ballkanit

“Mbështetja e vendeve të Evropës Lindore nuk mund ta ndihmojë Britaninë”

Sociologu dhe filozofi me përvojë ndërkombëtare, Steve Fuller, në një intervistë për radio televizionin 21 foli për çështjen e referendumit në Britani të Madhe për daljen nga Bashkimi Evropian. Fuller foli edhe për rolin e vendeve të Evropës Lindore dhe Kosovës në këtë proces për Britaninë. Ndjekim një intervistë të tij./21Media

 

Back to top button