Çfarë deklaroi sot Gucati në Gjykatën Speciale?

Gucati: Kam parë emra të prokurorëve të Speciales duke bashkëpunuar me prokurorë serbë
Gjatë deklarimit të tij në Gjykatën Speciale, Hysni Gucati e pranoi se kanë parë dokumentet e kësaj gjykate, për të cilat në fillim nuk kanë besuar se janë dokumente të tyre. Ish kreu i OVL-UÇK-së tha se në dokumente ka parë emra të prokurorëve të Gjykatës Speciale dhe bashkëpunimin që kanë pasur ata me gjykatën serbe./21Media

Back to top button