Çfarë është gjendja e mërgimtarëve tanë në Gjermani?(Video)

Sipas informacioneve të deritashme nuk ka asnjë viktimë ndër bashkëkombësit tanë
Përderisa në Kosovë sot ka reshur shi dhe breshër, Gjermani ka ditë që  përballet me përmbytje të mëdha, që deri më tani morën 103 jetë njerëzish.
Po çfarë është gjendja e mërgimtarëve shqiptarë në Gjermani? Sipas informacioneve të deritashme të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kosovës nuk ka asnjë viktimë ndër bashkëkombësit tanë./21Media

Back to top button