Selmanaj: Lider i bisedimeve Kosovë - Serbi duhet të jetë SHBA-ja.-Deliu: Shumë e rëndësishme përfshirja e SHBA-së në dialog.-Basha: Qeveria Hoti nuk ka legjitimitet ta udhëheq dialogun

Selmanaj: Lider i bisedimeve Kosovë – Serbi duhet të jetë SHBA-ja.-Deliu: Shumë e rëndësishme përfshirja e SHBA-së në dialog.-Basha: Qeveria Hoti nuk ka legjitimitet ta udhëheq dialogun

Edhe deputetët e Kuvendit të Kosovës kërkojnë unitet të pushtetit dhe opozitës në procesin e dialogut Kosovë- Serbi, para takimit të 2 shtatorit në Shtëpinë e Bardhë,.
Njëherësh , e mirëpresin shtimin e angazhimit të SHBA-ve në këtë proces.(Teksti- Burim ZARIQI, kamera-Berat BAHTIRI)./21Media