Kërkohet ulja e TVSH-së dhe ndihmë një miliard euro

Kërkohet ulja e TVSH-së dhe ndihmë një miliard euro

Pandemia Covid-19 ka goditur edhe turizmin dhe hotelierinë. Përfaqësues të këtij sektori kërkojnë nga qeveria uljen e TVSH-së dhe ndihmë një miliard euro./21Media