Çfarë raportoi para Komisionit hetimor ministrja Rizvanolli?

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, raportoi para Komisionit parlamentar hetimor për krizën e energjisë elektrike. Iu shtruan një varg pyetjesh, por kishte edhe debat midis deputetëv të pushtetit dhe opozitës./21Media

Back to top button