U shtruan dialogu me Serbinë, nepotizmi, veshja në uniformë të FSK-së e bashkëshortit të presidentes…

U shtruan dialogu me Serbinë, nepotizmi, veshja në uniformë të FSK-së e bashkëshortit të presidentes…

Kuvendi i Kosovës u mblodh sot dy herë. Paradite vazhdoi seancën e ndonjë ditë më parë për arsimin në këto rrethana pandemie. Pas debatit nuk u miratua projektrezoluta e opozitës, e cila përfshinte buxhetin shtesë për mësimdhënësit, që mësimi nga e hëna të fillojë me orar të plotë dhe nxënësit të kthehen në shkolla si dhe ishte propozuar që deri më 1 shtator të vaksinohen të gjithë mësimdhënësit./21Media