Intervistë me prof.Afrim Hoti

Intervistë me prof.Afrim Hoti

Profesori i Shkencave Politike, Afrim Hoti gjatë një intervistë për RTV21 i komentoi deklaratat e zëvendësndihmës sekretarit amerikan të Shtetit, Matthew Palmer dhe të dërguarit të posaçëm të Bashkimit Evropian për dialogun, Miroslav Lajçak. Tha se këto deklarata në brendinë e tyre përmbajnë gatishmërinë dhe vullnetin e plotë që ka SHBA-ja dhe BE-ja për të rinisur një proces kompleks siç është dialogu pastaj edhe për t’i dhënë epilog zgjidhjes. Intervistën me profesor Hotin e zhvilloi kolegia Fitore Ademi./21Media