Ministri Vitia para Komisionit parlamentar të Shëndetësisë

Ministri Vitia para Komisionit parlamentar të Shëndetësisë

E ne përmirësimin e gjendjen epidemiologjike pritet te ndikoje edhe procesi i vaksinimit. Rreth 2 milionë vaksina pritet të sigurohen deri në fund të vitit ndërsa më 15 qershor fillon vaksinimi masiv kundër Covid-19. Kështu bëri të ditur ministri i Shëndetësisë Arben Vitia gjatë raportimit në Komisionin parlamentar të Shëndetësisë. Raportimi i ministrit Vita u përcoll me përplasje mes tij dhe ish-ministrit Armend Zemaj, për çështjen e dokumentacionit për vaksina dhe numrin e lartë të specializanteve te punësuar në kohën sa Zemaj ishte në krye të Ministrisë së Shëndetësisë./21Media