Gastronomisë dhe qendrave tregtare u zgjatet orari i punës për një orë

Ministria e Shëndetësisë ndryshoi masave kufizuese kundër Covid 19.  Për komunat me rrezik të lartë shërbimet e hotelerisë dhe gastronomisë do të punojnë nga ora 5:00 deri në orën 21:00. Po në të njëjtin interval kohor do të punojnë edhe qendrat tregtare dhe operatorët ekonomikë. Ndërsa u zgjat për një orë e gjysmë lëvizja e qytetarëve./21Media