Cili çajnik ka më shumë çaj?

1 min read

Stërvitjet e trurit nuk janë vetëm të argëtuese, por ato gjithashtu, nëse praktikohen shpesh mund të kenë ndikim të madh në tru.

Dhe kjo ndoshta shpjegon frazën “përdorni ose humbni”, e cila dëshmon se si truri ka nevojë për stërvitje të vazhdueshme. Duke e mbajtur mendjen të stimuluar, ju e mbani atë të fortë dhe të shëndetshme.

Më poshtë ju sjellim një sfidë për ju, të publikuar nga Bright Side, që mund të ju sjellë pika djerse në ballë.

Cili çajnik ka më shumë çaj?

Çajniku në të majtë mund të jetë më i gjatë, por nuk mund të mbushet deri në buzë. Kjo do të thotë që çajniku në të djathtë mund të mbajë më shumë çaj./21Media