Kalendari historik

Kalendari historik

Sot shënon data 4 prill dhe karakterizohet me  shumë ngjarje e historike. Në këtë datë u zgjodh kryeministri i parë i Britanisë, NATO shënon përvjetorin e themelimit.

Sot është ditëlindja e Martin Luther King, po ashtu është edhe dita ndërkombëtare e vetdijësimit rreth minave. Për këto dhe shumë ngarje tjera ndiqni videon në vazhdim./21Media