Do të vazhdojë presioni qytetar

Do të vazhdojë presioni qytetar

Për mundësinë e lejimit të ndërtimeve në zonën rreth Liqenit të Badovcit, përfaqësuesi i grupit për mbrojtjen e liqenit, Ali Sefaj në emisionin BonBon në RTV21 u shpreh se e gjithë baza ligjore qëndron në anën e tyre për ruajtjen e burimeve ujore.

Grupi do të vazhdojë me presion. Thanë që do të drejtohen në instancat gjyqësore, do t’i drejtohen avokatit të popullit, do të trokasin në derën e kryeministrit në detyrë dhe do të vazhdojnë me presionin qytetar./21Media