Çka presin qytetarët nga Qeveria e re?

Anketë me qytetarë për rezultatin zgjedhor

 Një ditë pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, qytetarët shprehen të entuziazmuar për ndryshimin që sollën votimet e djeshme në skenën politike kosovare. Ata presin që Qeveria e re të jetë më e përgjegjshme ndaj nevojave dhe kërkesave të tyre.

(E pergaditi-  R TV  2 1 )/21Media

Back to top button