Elezi: Janë procesuar të dhënat e 99% vendvotimeve

Elezi: Janë procesuar të dhënat e 99% vendvotimeve

Gjatë ditës ka vazhduar pranimi i pakove me vota në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve. Ndërsa, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bënë me dije se janë numëruar të gjitha vendvotimet, por kanë mbetur që të procesohet rreth 1% e të dhënave në faqen e KQZ-së. Votat me kusht dhe të diasporës pritet të numërohen kur të përfundojnë procedurat e pranimit, që sipas KQZ-së do të mbyllen nesër.(Teksti- Donika OSMANI, kamera- Berat BAHTTIRI)/21Media