Çmimet e derivateve për 24 orët në vijim

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar të mërkurën çmimet tavan për produktet e naftës.
Nafta ka mbetur me çmim të njëjtë si dje. Çmimi maksimal i lejuar për naftë për ditën e premte është 1,57 euro.
Benzina ka pësuar pak rënie të çmimit pas disa ditëve. çmimi maksimal i lejuar për benzinë 1. 34 euro një centë më lirë se ditëve të kaluara
Kurse çmimi maksimal i lejuar për gazin mbetet i njëjtë 0. 75 euro
Çmimet janë të vlefshme 24 orë nga data dhe ora e publikimit./21Media

Back to top button