Çmimet e derivateve për sot

Çmimi i naftës mbetet i njëjtë me dje edhe për 24 orët e ardhshme, pra 1.78 euro për litër.
Sipas njoftimit të Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, çmimi i benzinës për sot është një cent më lirë se dje, 1. 73. Kurse çmimi i gazit mbetet i njëjtë 0. 78 euro.
Këto çmime vlejnë nga e hëna në ora 10:00 dhe janë të vlefshme për 24 orë./21Media

Back to top button