Çmimi i naftës mbetet i njëjtë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë publikoi çmimet tavan për derivatet e naftës,
Për 24 orët e ardhshme, në vendin tonë parashihet që çmimi maksimal i lejuar për naftë është 1 euro e 72 cent, për benzinë 1 euro e 44 cent (1 cent më shtrenjtë se një ditë më parë), ndërsa për gazin 0.71 centë, transmeton
Çmimet vlejnë duke filluar nga sot ora 10:00 deri ditën e nesërme./21Media

Back to top button