Tre viktima të reja gatë 24 orëve të fundit

Tre viktima të reja gatë 24 orëve të fundit

Tre të vdekur dhe 47 raste të reja me Covid-19, gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë. Ndërkohë, preokupim i institucioneve shëndetësorë në vend mbetet sigurimi I vaksinës kundër koronacirusit sapo ajo të dalë në treg./21Media