COVID-19: Bien rastet e infektimeve në Kosovë (Video)

Në Klinikat e QKUK-së dhe në Spitale Rajonale të Kosovës gjendja më pacientet ë infektuar më covid-19 ka filluar të lehtësohet. Rëni e rasteve më infektime është edhe pasojë prej nisjes së fushatës së vaksinimit në vendin tonë.(Teksti-kamera: Arlinda Hoxha)./21Media

Back to top button