Pandemia Covid-19 dhe bizneset

Pandemia Covid-19 dhe bizneset

Nga pasojat e pandemisë së shkaktuar nga Koronavirusi, bizneset private pësuan edhe në komunën e Istogut nga sjellim kronikën në vijim.(E pergaditi- Kujtesa BAJRAMI-FANA, kam era- Lulzim FANA)./21Media