Covid-19: Në spitale 14 pacientë

Në mjekim intensiv nuk ka asnjë pacient me Covid, 14 me oksigjenoterapi
Ndryshe nga shtetet e rajonit ku kohët e fundit ka numër të madh të vdekurish dhe të infektuarish nga koronavirusi, në Kosovë është gjendja krejt tjetër. Ka fare pak pacientë të shtrirë në spitale.(Teksti&kamera:SHQIPE MIFTARI) /21Media

Back to top button