Ademi: Në Spitalin e Ferizaj 44 pacientë janë me oksigjenoterapi, tre në gjendje të rëndë.-Topalli: Situata nuk është e kënaqshme, kemi rritje të rasteve

Ademi: Në Spitalin e Ferizaj 44 pacientë janë me oksigjenoterapi, tre në gjendje të rëndë.-Topalli: Situata nuk është e kënaqshme, kemi rritje të rasteve

Si pasojë e rritjes së rasteve me Covid 19 gjatë ditëve paraprake, komunat e Kosovës po ballafaqohen me situatë me të rënduar. Në komunën e Ferizajt  dhe të Fushë Kosovës thonë se  qytetarët duhet të jenë më të përgjegjshëm në respektimin e masave kundër virusit korona në mënyrë që të parandalohet përhapja  e tij./21Media