Në orë 07:00 ka filluar procesi i votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë.

Votën e parë e ka hedhur kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor, Valdete Daka.

Ajo ka kërkuar edhe nga subjektet politike që të respektojnë rregullat e KQZ-së dhe ligjet për zgjedhjet. Ndërkaq nga qytetarët ka kërkuar që të respektojnë rregullat e pandemisë COVID-19./21Media