“Kërcënimet publike ndaj meje të rrezikshme”

“Kërcënimet publike ndaj meje të rrezikshme”

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka i ka quajtur kërcënime të rrezikshme deklaratat e zyrtarëve politikë në adresë të saj lidhur me mos certifikimin e kandidatëve për deputetë në zgjedhjet e 14 shkurtit. Daka tha se ligji dhe Gjykata Kushtetuese janë ato që ua pamundëson kandidimin dhe jo ajo.(E pergaditi- R T V  2 1 )./21Media