Hoti: Ne e kemi një kandidat që do ta zëvendësojmë .-Isufi: Kandidatët që kanë dënime të prera nuk do të jenë pjesë e listës

Hoti: Ne e kemi një kandidat që do ta zëvendësojmë .-Isufi: Kandidatët që kanë dënime të prera nuk do të jenë pjesë e listës

Një ditë pasi që u verifikuan listat e partive politike kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, deklaroi se lista e kandidatëve për deputetë të kësaj partie mbetet ajo që është dorëzuar që nga fillimi në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Ai tha se është bartës i listës dhe si i tillë do t’i respektojë ligjet dhe Kushtetutën. Ndërsa në LDK e AAK kanë deklaruar se do të respektojnë vendimin për të moskandiduar për deputet personat që kanë probleme me ligjin./21Media