Zgjedhjet e parakohshme në Kosovë do mbahen me 14 shkurt. Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka në emisionin ArgumentPlus tregoi se përgatitjet për mbajtjen e zgjedhjeve kanë filluar.

Duke folur për numrin e të punësuarve në këto zgjedhje, Daka ka thënë se numri i vëzhguesve varet nga OJQ-të dhe subjektet politike,

Tutje Daka, ka folur edhe për sfidat e këtyre zgjedhjeve duke thënë se këtë duhet të aplikojnë edhe aktgjykimin e Gjykatës kushtetuese, i cili u jep disa obligime dhe i detyron te verifikojnë të kaluarën e kandidatëve të subjekteve politike./21Media