“Dasma” e këngëtarit Mili

1 min read

Këngëtari njohur nga Prizreni Mili ka publikuar këngën e tij të re të quajtur “Dasma”

Mili që dikur ishte pjesëmarrës në festivale të ndryshme si “Polifest” ku edhe ishte fitues i çmimit si paraqitja më e mirë skenike.

Po ashtu “Kënga Magjike” dhe “Top Fest” në periudhën e viteve 2004-2012 ishin adresat ku Mili kishte prezantuar këngët e ti të reja zbavitëse.

Që nga ajo kohë Mili ka publikuar këngët e tij që kryesisht i takojnë zhanrit “Popfolk” e mbase jemi afër sezonës së ahengjeve familjare “Dasma” e Milit ka filluar./21Media