Një nga analistët e njohur amerikan i cili merret me çështjen e Kosovës, Ballkanit dhe Lindjes se Mesme, David  Phillips në një diskutim me studentët foli për sfidat e sigurisë se brendshme dhe të jashtme të Kosovës. Ai tha se Kosova rrezikohet nga Serbia, Rusia, Turqia, por edhe nga politikanët e vet që nga praktika e deritashme më shumë kanë punuar në ngritjen e mirëqenies personale se sa të qytetarëve./21Media

Një nga analistët e njohur amerikan i cili merret me çështjen e Kosovës, Ballkanit dhe Lindjes se Mesme, David  Phillips në një diskutim me studentët foli për sfidat e sigurisë se brendshme dhe të jashtme të Kosovës. Ai tha se Kosova rrezikohet nga Serbia, Rusia, Turqia, por edhe nga politikanët e vet që nga praktika e deritashme më shumë kanë punuar në ngritjen e mirëqenies personale se sa të qytetarëve./21Media