De Maiziere i krahason demonstruesit e Hamburgut me neonazistët dhe islamistët

De Maiziere tha se ata nuk ishin protestues sipas tij ata janë anarkistë, kriminelë

Ministri i Brendshëm gjerman, Thomas de Maiziere i krahasoi sot ekstremët e krahut të majtë dhe anarkistët radikalë të protestave tw dhunshme gjatë samitit të G20-tës në Hamburg me “neonazistët dhe terroristët islamikë”.

“Ata nuk ishin protestues. Ata janë anarkistë, kriminelë”, tha de Maiziere duke e vlerësuar dhunën tërësisht të papërmbajtshme, për të cilin ai tha se në shumë raste mund të konsiderohet si “tentim vrasje”.

Back to top button