Kërkohet tërheqja e Projektligjit nga votimi në Kuvend

Kërkohet tërheqja e Projektligjit nga votimi në Kuvend

Oda e Afarizmit të Kosovës së bashku me bizneset anëtare të sektorit minerar, kërkojnë largimin e Projektligjit për Miniera dhe Minerale nga rendi i ditës të Kuvendit të Kosovës. Kjo kërkesë është ngritur  në një konferencë për media me arsyetimin se i njëjti ka kaluar në shqyrtim të dytë pa konsultim paraprak me bizneset ./21Media