Debate: Luftimi i krimit të organizuar dhe korrupsionit!

Qendra AIRE dhe Nisma Rajonale Kundër Korrupsionit në bashkëpunim me gjyqtarë, prokurorë, e përfaqësues të institucioneve të drejtësisë, diskutuan për projektin “Lufta kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar në Ballkanin Perëndimor. U tha se sa më i gjerë të jetë koordinimi, aq më i madh do të jetë suksesi në luftimin e korrupsionit./21Media

Back to top button