DEBATE: Pagat për grevistët!

Hoxha: Vendimi i Qeverisë në aspektin ligjor është i drejt dhe i pakontestueshëm

Por a kishte të drejtë ligjore qeveria e Kosovës tua ndalë pagat grevisteve për muajin shtator? Avokati Asdren Hoxha thotë se në aspektin ligjor vendimi i qeverisë është i drejtë dhe i pakontestueshëm. Shkëpusim një deklaratë të avokatit Hoxha dhënë për emisionin 21drejtperdrejt!/21Media

Back to top button