Shqipëri: Hakerat publikojnë sistemin “Memex”

Dalim emrat dhe fotografitë e mbi 90 mijë personave
Grupi i hakerave iranianë kanë publikuar të tjera të dhëna delikate të policisë që janë marrë pas sulmit kibernetik të shënuar afro një muaj më parë. Siç u paralajmërua, hakerët kanë arritur që të përvetësojnë sistemin Memex, një nga sistemet kyçe brenda policisë së shtetit.

Back to top button