Debate parlamentare: Rreth çipave për personelin shëndetësor…

Raportimi në Komisionin parlamentar të Shëndetësisë i ushtrueses së detyrës së drejtoreshës së Shërbimit Spitalor Klinik Universitar Pranvera Zejnullahu Raçi, u përcoll me përplasje mes deputeti të LDK-së Armend Zemaj dhe nënkryetares së komisionit nga radhët e Vetëvendosjes, Fatmire Kollçaku për çështjen e vendosjes së çipave për personelin shëndetësor.

Back to top button