Debate: Qëndrueshmëria ekonomike e vendeve të Ballkanit

Në AAB mbahet konferenca ndërkombëtare – u trajtuan sfidat ekonomike dhe integruese të Ballkanit

Qëndrueshmëria ekonomike e vendeve të Ballkanit dhe sfidat  integruese ishte temë bosht e konferencës ndërkombëtare e cila tuboi studiues dhe ekspertë nga vendet e rajonit. Konferenca u organizua nga Kolegji AAB dhe Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me Universitetin ”Aleksandër Moisiu” nga Durrësi./21Media

 

Back to top button