Denoncim për eksploziv në Teatrin e Maqedonisë

1 min read

Të gjitha hyrjet në Teatrin Kombëtar të Maqedonisë së Veriut janë bllokuar pasi është denoncuar për prani të bombës.

Polici ka pasur edhe te Radio Televizioni i Maqedonisë. Kanë kontrolluar të punësuarit gjatë hyrjes dhe daljes.

TV21 ka kontaktuar Ministrinë e Punëve të Brendshme, por deri në këtë moment janë të paqasshëm për të ndarë detaje nga rasti.

Më shumë detaje në edicionin qendror të TV21 që fillojnë në ora 18:30./TV21