Dhënia e betimit procedurale dhe kushtetare

Dhënia e betimit procedurale dhe kushtetare

Deputetët e Kuvendit të Kosovës dhanë betimin në seancën konstituiv, që është duke u mbajtur nga ora 15:00.

Udhëheqësi i seancës së Kuvendit, Jahja Kokaj tha se dhënia e betimit të deputetëve është sa procedurale dhe kushtetare.

Ai po ashtu informoi se deputetët që ishin në sallë betimin mund ta bëjnë në mbledhjen suksesive të parë.

Tani janë duke vazhduar pikat tjera të seancës./21Media