Deputetët e Mbretërisë së Bashkuar i japin Zelenskyt duartrokitje

Deputetët e Mbretërisë së Bashkuar i dhanë presidentit Zelensky një ovacion në këmbë përpara fjalimit të tij.

Zelensky iu drejtua Dhomës së Komunave të Mbretërisë së Bashkuar përmes një lidhje direkte, duke thënë se Ukraina “nuk do të heqë dorë” për t’u mbrojtur kundër Rusisë.

Presidenti ukrainas përdori gjithashtu një pjesë të fjalëve të tij për të përshkruar se si është shpalosur pushtimi rus në vend.

“Do të doja t’ju tregoja për 13 Ditët e Luftës. Luftën që ne nuk e nisëm dhe nuk e donim”, u tha ai ligjvënësve britanikë. /21Media

Back to top button