Deputetët kundërshtojnë shitjen e IPKO-s

Pula: Ne nuk kemi kërkuar përgjegjësi as nga autoritetet sllovene as nga IPKO.-Nagavci: Çështja e sigurisë i tejkalon ligjet dhe rregulloret.-Krasniqi: Asnjë hap nuk keni marrë për procesin e shitjes së IPKO-s, ne e ndalim shitjen.-Mojsiloviq: Këto diskutime për IPKO-në janë politike

Nuk ka asgjë zyrtare për blerjen e operatorit IPKO nga Telekomi i Serbisë. Kështu ka thënë anëtari i bordit të Autoritetit Rregullator të Komunikimeve Elektronike dhe Postare, Shqipërim Pula, gjatë raportimit në Komisionin parlamentar për Ekonomi dhe Tregti./21Media

Back to top button